Oppimistapahtumat

Tiedätkö mitä ovat oppimistapahtumat? Ne ovat lyhyitä, intensiivisiä ja hauskoja koulutustapahtumia verkossa. 4-5 päivän aikana osallistujat työskentelevät ja keskustelevat yhdessä muutaman tunnin kerrallaan, kukin haluamaan aikana. Sen jälkeen seuraa 4-5 päivää miettimistä ja yksintyöskentelyä verkossa olevan materiaalin avulla. Lyhyet intensiivikurssit eivät vaadi pitkää sitoutumista.

Teemat ja ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikissa opettajat joka puolelta Eurooppaa keskustelevat ja työskentelevät keskenään asiantuntijan johdolla. Oppimistapahtumat herättävät ajatuksia, kehittävät taitoja ja kestävät vain hyvin rajatun ajan.

Ennen kunkin tapahtuman alkua voit noin viikon ajan hakea mukaan. Linkki löytyy työpöydältä, joten kirjaudu vain sisään ja täytä lomake siellä. Useimpiin tapahtumiin otetaan mukaan runsaat sata opettajaa, joten kannattaa pitää kiirettä, sillä oppimistapahtumat ovat tavattoman suosittuja ja paikat täyttyvät nopeasti, joskus vain parissa tunnissa. Kaikissa tapahtumissa halukkaita on aina paljon enemmän kuin heitä voidaan ottaa mukaan.

Lisätietoa ja lista oppimistapahtumista: ilmoittaudu mukaan!

© Opetushallitus | etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
15.08.2016