Suljetun projektin avaaminen uudelleen

Kirjauduttuasi mene eTwinningLiven välilehdelle ”projektit”. Näet siellä listattuina kaikki projektisi. Suljetun projektin kohdassa ”Toimenpiteitä” on painike ”Avaa projekti uudelleen”. Paina sitä ja voit ottaa projektin taas käyttöön. Huomaa, että tämän voi kuitenkin tehdä vain projektin perustaja. Jos Sinut on aikanaan kutsuttu mukaan, pyydä kutsujaa tekemään tämä.

Tietysti voit halutessasi myös perustaa kokonaan uuden projektin entistä korvaamaan. Silloin Sinun on kuitenkin tallennettava kaikki aineisto sinne uudelleen, sillä automaattinen siirto ei valitettavasti ole mahdollinen.

© Opetushallitus | etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
15.08.2016