Varmista ettet vastoin tahtoasi ole muuttunut epäaktiiviseksi tai anonyymiksi eTwinnariksi

Jos et pitkään aikaan kirjaudu eTwinning-sivuille osoitteessa eTwinning.net, saattaa statuksesi muuttua. Jos et kirjaudu vuoteen, muutut epäaktiiviseksi eivätkä toiset enää voi löytää Sinua. Ja jos et kirjaudu kahteen vuoteen, Sinut poistetaan kokonaan eTwinning.netistä. Seuraavassa lyhyt ohjeistus siitä mitä tehdä jos niin kävisi.

Jos statuksesi on muuttunut epäaktiiviseksi

Jos et ole vuoteen kirjautunut eTwinningiin, profiilisi on muuttunut epäaktiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että profiilisi on edelleen olemassa, mutta toiset eivät voi enää löytää Sinua. Tämä on helposti korjattavissa: voit aktivoida profiilisi uudelleen parilla painalluksella: kirjaudu portaaliin, klikkaa ”muokkaa profiilia” ja aktivoi siellä profiilisi uudelleen. Asia on hoidettu!

Jos statuksesi on muuttunut anonyymiksi

EU:n tietoturvalain mukaan pitää eTwinning-portaalista poistaa niiden tiedot, jotka eivät kahteen vuoteen ole kirjautuneet sivustolle. Jos kuulut tähän joukkoon, et voi enää kirjautua sivustolle eikä mikään siitä, mitä olet siellä tehnyt, enää ole yhdistettävissä Sinuun. Nimesi poistuu niistä projekteista ja aktiviteeteista, joissa olet ollut mukana. Jos kuitenkin yhä haluat olla mukana eTwinningissä, voit tietysti aloittaa uutena jäsenenä.

Huomaa, että olet voinut muuttua epäaktiiviseksi, vaikka yhä saisit suomalaisen eTwinning-uutiskirjeen.

eTwinningin keskustukipiste Brysselissä lähettää etukäteen viestin niille, joita uhkaa muuttuminen anonyymiksi. Kirjeessä kehotetaan kirjautumaan eTwinningin sivuille runsaan viikon kuluessa, jolloin voit määräajan aikana helposti ja ongelmitta palautua aktiiviseksi. Ja joka tapauksessa voit aina aloittaa uudestaan uutena eTwinnaajana.

Jos olet kadottanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi tai et onnistu saamaan uutta salasanaa klikkaamalla ”unohditko salasanasi”., Opetushallituksen eTwinning-tiimi voi helposti kertoa tunnuksesi Sinulle. Lähetät vain viestin tai soitat, niin asia hoituu.

eTwinningin tietosuoja (Privacy statement, eTwinning.net)

© Opetushallitus | etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
27.02.2018