Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen -päivä 5.9.2017

Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen

On aika tehdä näkyväksi varhaiskasvatuksen merkitys sekä se tärkeä työ, jota suomalaisessa varhaiskasvatuksessa tehdään joka ikinen päivä. Juhlitaan yhdessä paikallisia vasuja ja nostetaan päivä näkyväksi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #vasuistavauhtia.

Elokuun alussa otetaan käyttöön uudet paikalliset varhaiskasvatussuunnitelmat eli vasut koko maassa. Opetushallitus kutsuu kaikki varhaiskasvatuksen toimijat juhlistamaan paikallisia vasuja ja järjestämään 5.9.2017 oman Vasuista vauhtia -tapahtuman. Tarkoituksena on esitellä uusia varhaiskasvatussuunnitelmia ja sitä, miten ne vaikuttavat lasten varhaiskasvatukseen. Vasuista vauhtia -tapahtuman voitte suunnitella juuri sellaiseksi kuin haluatte.

Jakakaa tunnelmia omasta tapahtumastanne sosiaalisessa mediassa tunnisteella #vasuistavauhtia.

Jos olette jo ehtineet suunnitella syksylle omia tapahtumianne toiseen ajankohtaan, ei huolta. Jakakaa niistäkin tunnelmia samalla tunnisteella.

Varhaiskasvatus on koulutusjärjestelmämme perusta. Jokaisella lapsella on oikeus saada varhaiskasvatuksesta tukea omalle kasvun ja oppimisen polulle. Annetaan yhdessä ääni varhaiskasvatukselle!

Materiaaleja

Tulostettavia aineistoja

Katso myös

Uudet paikalliset varhaiskasvatussuunnitelmat käyttöön elokuussa – Mikä muuttuu? -videolla johtaja Jorma Kauppinen kertoo.