Tvt:n tiimoilta -blogi

Tutustu bloggaajiin 

 

Minna Kukkonen

Olen Minna Kukkonen, luokanopettaja Espoosta, Koulumestarin koulusta. Olen valmistunut luokanopettajaksi Helsingin yliopistosta vuonna 1990 ja toiminut siitä lähtien opettajan työssä välillä neljän lapseni kanssa kotivuosista nauttien.

Opettajan työn lisäksi ja rinnalla olen kiinnostunut oman työni ja ammatillisuuteni kehittämisestä. Olen toiminut Espoossa tvt-kouluttajana vuodesta 2000, lisäksi toimin koulumme Oppimiskeskus Innokkaan kouluttajana teknologiakasvatukseen liittyen.

Tieto- ja viestintätekniikka ja arjen teknologia ovat koulutyössä sydäntäni lähellä ja haluan jakaa tätä innostusta ja mahtavaa työskentelytapaa muillekin!

 

 

Niko Kaikkonen

Olen Niko Kaikkonen, maantieteen ja biologian opettaja Joensuun lyseon lukiosta.

Olen kiinnostunut teknologian hyödyntämisestä opetuksessa ja yritänkin parhaani mukaan kytkeä sitä opetukseeni. Olen koulussani myös Oppimisympäristöjen kehittämistiimissä ja toimin koulumme AV-vastaavana. Lisäksi olen mukana kehittämässä Opetushallituksen rahoittamaa oppimisympäristöhanketta nimeltä PaikkaOppi.

Opettajana olen nyt yhdeksättä vuotta. Tänä aikana on ollut hienoa nähdä millaista apua ja helpotusta tekniikka on tuonut koulutyöhön. Saa nähdä millaisia valmiuksia tulevaisuuden opiskelijoilla on hyödyntää teknologiaa, kun oma ekaluokkalainen poikani ratkoo jo nyt omilla tunnuksillaan Opit-tehtäviä!

 

Katrina Vartiainen

Olen Katrina Vartiainen, saksan opettaja ja opettajankouluttaja Turun normaalikoulusta. Opetan pääsääntöisesti lukiossa ja IB-lukiossa, mutta minulla on opetusryhmiä myös perusasteella.

Etäopetuksesta opetuskokemusta minulle on kertynyt jo yli 10 vuoden ajalta. Toimin koulumme tvt-tutorina ja muutenkin opettajien täydennyskouluttajana. Olen ollut myös mukana tekemässä OPH:n etälukion saksan verkkomateriaalia.

Minua innostavat erilaiset oppilaskeskeiset työtavat, ja näihin kuuluu myös tietotekniikan käyttö opetuksessa. Uusia haasteita opetukselleni antaa tällä hetkellä sosiaalisen median välineiden pedagoginen hyödyntäminen.

 Tvt:n tiimoilta blogin kirjoittajat esittäytyvät.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Nimi:  
Kommentti:  
Varmistus: Paljonko on yksi plus kolme?

Vastaus:  

Tällä kysymyksellä pyritään estämään lomakkeen automatisoitu käyttö.
Kommentti ilmestyy sivulle vasta hyväksynnän jälkeen.