Lukiokoulutus

Lukiokoulutuksen sivuilta löytyy aineistoja oppiaineittain. Lisäksi kannattaa tutustua Materiaaleja ja työtapoja -osioon, josta löytyy myös materiaalia eri oppiaineiden opetuksen monipuolistamiseen.

Kilpailuja ja teemapäiviä löytyy kootusti ko. otsikon alta.

Suomi 100 -opas kouluille ja oppilaitoksille

Suomi 100 -logoOpetushallitus innostaa ja kannustaa kouluja ja oppilaitoksia huomioimaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden mahdollisimman monipuolisesti eri oppiaineiden opetuksessa ja muissa toiminnoissaan lukuvuonna 2016–2017 ja syksyllä 2017. Juhlavuoden valmistelussa korostuvat vapaan ja demokraattisen kansalaisyhteiskunnan merkitys, mahdollisuudet sekä kulttuurien ja luovuuden voima.

Opetushallitus on julkaissut opettajille suunnatun Suomi100 -oppaan ja tiedottaa juhlavuoden kouluihin sopivista hankkeista ja hyvistä käytänteistä Edu.fi-palvelun Suomi100 -sivuilla. Lisätietoa juhlavuoden tapahtumista on koottu valtioneuvoston kanslian teemasivuille.

Suomi100-sivusto

Juhlavuoden tapahtumia

Suomi 100 -logoOpetushallitus on julkaissut opettajille suunnatun Suomi100 -oppaan ja kannustaa kouluja ja oppilaitoksia huomioimaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden mahdollisimman monipuolisesti.