TVT opetuksessa

Tieto- ja viestintätekniikka (TVT) on osa koulujen arkipäivää. Sen käytössä pitää ottaa huomioon monia seikkoja, esimerkiksi tekijänoikeuskysymykset. Näihin yleisiin TVT:n käyttöön liittyviin asioihin ja mahdollisuuksiin voit tutustua näillä sivuilla. Kouluasteiden sivuilta EDU.fistä löydät verkko-oppimateriaaleja ja linkkejä eri oppiaineisiin.

Tieto- ja viestintätekniikka sekä sosiaalinen media on luonteva osa jokaista arkipäivää

Tämä aineisto antaa alkuevästyksen sosiaalisen median tutkimusmatkalle. Katso lisää videoita Opetuubista! Opetuubin opastusvideoiden avulla voi ottaa helposti haltuun videon- ja äänenkäsittelyyn liittyviä ohjelmia ja palveluita.

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssit

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssitEuropean Schoolnet on kolmenkymmenen eurooppalaisen opetusministeriön konsortio, jonka tehtävänä on edistää digitaalista oppimista ja tekniikan käyttöä oppimisessa ja opetuksessa. EUN on voittoa tavoittelematon ja se perustettiin vuonna 1997. Suomen jäsenenä European Schoolnetissä on Opetushallitus

Kurssit ovat tarkoitettu erityisesti lukion opettajille, mutta ne niille voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Module 1: Online Safety Course

Kurssi alkaa 10.4.2017 ja kestää kuusi viikkoa. Kurssilla käsitellään internetiin ja online-yhteisöihin liittyviä haasteita, riskejä ja hyötyjä. Rekisteröidy nyt!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Kevään aikana järjestetään myös seuraavat online-kurssit:

Module 2: Media Literacy, Module 3: Cyberbullying, Module 4: Cyberbullying, Module 5: Hate Speech and Radicalisation

Lisätietoja:

Sähköpostitse:

Europeanschoolnetacademy.eu

European Schoolnet Academyn ilmaiset verkkokurssitEuropean Schoolnet Academy järjestää useita verkkokursseja kevään aikana. Kurssit ovat tarkoitettu erityisesti lukion opettajille, mutta ne niille voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Rekisteröidy nyt!